ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΣΜΙΛΟΔΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

smilodon.jpg

Αντιθέτως με όσα πιστεύει ο περισσότερος κόσμος και υποστηρίζουν οι παλαιοντολόγοι ανά την υφήλιο, οι σμιλόδοντες διόλου δεν έχουν εξαφανιστεί. Μια, σχετικά, μεγάλη αποικία τους μάλιστα, βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα σε μια μυστική περιοχή, στους πρόποδες του Ολύμπου. Ζώντας απαρατήρητοι και ανενόχλητοι από τους ανθρώπους, οι σμιλόδοντες έχουν πολλαπλασιαστεί σε τέτοιο βαθμό, που η αποκάλυψη της ύπαρξής τους στο ευρύ κοινό δεν θα αργήσει.

Μια ειδική ομάδα ανθρώπων, αφοσιωμένων μελετητών του σμιλόδοντα, έχει αφιερώσει τη ζωή και το έργο της στην έρευνα του τρόπου διαβίωσής του στην Ελλάδα, στην προστασία του είδους και –κυρίως- στη διατήρηση του μυστικού της ύπαρξής του. Την απαρτίζουν οκτώ άτομα, προερχόμενα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, που ανήκουν σε μια μυστική οργάνωση (τύφλα να έχουν οι Illuminati, λέμε!!!) η οποία αυτοαποκαλείται «Ολομέλεια του Βουν(τ)ού».

Όπως είναι επόμενο, χρησιμοποιούν κωδικά ονόματα, μια και όλοι είναι επιφανείς και διάσημοι. Σας παραθέτουμε τη λίστα των ονομάτων:

*Τοπικός Άρχων και Τοπική Αρχόντισσα

*Έπαρχος Της Νήσου και Επαρχέσσα

*Σεβάσμιος Γαιοκτήμων και Ριγέ Θηλυκό

*Μάστερ και Θηλυκό Με Σακούλα

Οι ανωτέρω, άπαξ του έτους, επιδίδονται για μία ημέρα σε κυνήγι σμιλόδοντα. Η μέρα αυτή, άγνωστο γιατί, έχει επιλεγεί να είναι η παραμονή της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Με το κυνήγι του σμιλόδοντα ελέγχεται η αύξηση του πληθυσμού τους και διαφυλάσσεται το μυστικό της ύπαρξής του.

olomelia.jpg

Τμήμα της Ολομέλειας του Βουν(τ)ού σε σύσκεψη

Φέτος είναι η τρίτη, κατά σειρά, Ολομέλεια του Βουν(τ)ού. Το κυνήγι του σμιλόδοντα δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί ένα τελετουργικό, σατανικό στη σύλληψη και δύσκολο στην εκτέλεσή του. Πριν το κυνήγι αυτό καθεαυτό, είναι απαραίτητο να γίνουν μια σειρά ενέργειες, με κυριότερη την προσέλκυση μιας παρθένου, η οποία και θα πρωταγωνιστήσει στα προκαταρκτικά του κυνηγιού. Η Ολομέλεια αυτό το αποκαλεί «τελετή μύησης», εμείς μπορούμε να το λέμε απλά «ανθρωποθυσία». Παρακαλούμε να σημειώσετε πως το βλογ κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να φέρει στο φως όσα ανατριχιαστικά θα διαβάσετε, αλλά δεν φείδεται κόπων και θυσιών, προκειμένου να ενημερώνει το αναγνωστικό του κοινό. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το τελετουργικό.

Η επιλογή της παρθένου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να είναι νεοτάτη, ωραιοτάτη, εξυπνοτάτη και καλλίπυγος (δηλαδή να έχει ωραίο κώλο). Επίσης πρέπει να κατάγεται από την πρωτεύουσα και τη συγκεκριμένη ημέρα να είναι καλεσμένη σε γάμο στα Γιάννενα. Κι εδώ ακριβώς είναι που μπαίνει σε εφαρμογή η πανουργία της Ολομέλειας των 8: με δόλιους τρόπους, αισχρά ψεύδη και υποσχετικά καλοπιάσματα, πείθουν την αθώα παιδίσκη ν’ αφήσει το γάμο και να πάει για πουρνάρια. Όταν την πείσουν και πέσει στα χέρια τους, αρχίζει ο Γολγοθάς της.

Κατ’ αρχήν τη ντύνουν στα άσπρα, αλλά από μέσα της φοράνε κόκκινο βρακί. Στη συνέχεια της ζητούν να γράψει μιαν εισήγηση 100 σελίδων (πάνω-κάτω) την οποία, αφού τη διαβάσει στην Ολομέλεια μεγαλοφώνως και με σωστή άρθρωση, υποχρεούται να τη φάει. Πριν ακόμη τη χωνέψει, τη βάζουν να παρελαύνει με τις ώρες (είπαμε, είναι παραμονή εθνικής επετείου…) σε ανηφόρα με κλίση >15%. Εν συνεχεία της δίνουν να λύσει το γρίφο του Shift + W (στα πισιά) και, αν τα καταφέρει, προχωρά στην επόμενη δοκιμασία που περιλαμβάνει ασκήσεις σε πετούγιες και φουρνάκια (αυτά δεν είναι συνθηματικά, οι πετούγιες είναι πετούγιες και τα φουρνάκια φουρνάκια). Αν η παρθένα αποδειχτεί υπέρ το δέον ανθεκτική, την τσιμεντώνουν για λίγες ώρες. Αν αντέξει και αυτό το μαρτύριο τη δίνουν στον Καναρούμπα. Παρ’ όλες τις έρευνες δεν στάθηκε δυνατόν να μάθουμε τι ακριβώς είναι ο Καναρούμπας, είμαστε σίγουροι όμως πως πρόκειται για κάτι πολύ κακό. Τα μέλη ψηφίζουν, με απόλυτα δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, για το αν η παρθένα θα παραδοθεί στον Καναρούμπα δεμένη ή λυτή. Αν επιβιώσει και του Καναρούμπα, τότε γίνεται δεκτή με δόξα και τιμή στην Ολομέλεια και την αφήνουν να κυνηγήσει τον ωραιότερο σμιλόδοντα.

smilodonlastyear.jpg

Τρόπαιο από το περσινό κυνήγι σμιλόδοντα

Η ημέρα τελειώνει με ένα μεγάλο τσιμπούσι κάτω απ’ τ’ άστρα, μπροστά στη σκουφάλα μιας γέρικης βελανιδιάς, που μπροστά του ωχριούν αυτά των ανυπότακτων Γαλατών.

Composition Doll

Για το Shine on, you crazy diamond!

Υ.Γ. 1. Για όποιον δεν κατάλαβε, 27 του μήνα θα κυνηγάω σμιλόδοντες στους πρόποδες του Ολύμπου…

2. Προς τα μέλη της Ολομέλειας του Βουν(τ)ού: αν δεν υποσχεθείτε πως θα μου αφήσετε τον πιο θρεμμένο σμιλόδοντα, θα βάλω τα links σας…

Advertisements